swimmers

Anlegg for idrett og fysisk aktivitet

Søknadsskjema

Før skjemaet fylles ut, anbefales det å sette seg inn i følgende:

Å være kjent med disse temaene betyr mindre tid brukt på utfylling, justeringer og/eller etterarbeid med søknaden for den som søker, og for den som saksbehandler.

Denne lenken åpnes når det er klart til ny søknadsrunde 2024.

 


Skal du fornye eller gjenta søknad?

Dersom det var du som fylte ut søknaden i fjor: Da vil du få opp forslag om å fornye/gjenta søknaden i vinduet som kommer opp etter pålogging til søknadsskjemaet.

Dersom noen andre fylte ut søknaden for din organisasjon i fjor: Da må du ha referansenummeret på den tidligere innsendte søknaden, og organisasjonsnummeret til organisasjonen du fyller ut søknad for. Etter pålogging på skjemaet velges linken “Andre søknader til gjentakelse/fornying” nederst i vinduet som kommer opp. Her legges referansenummeret og organisasjonsnummeret inn.

Husk at etter du har hentet opp fjorårets søknad til fornying/gjentaking, vil du deretter få denne søknaden opp som “påbegynt søknad” i vinduet som kommer opp etter pålogging. Du skal altså kun hente opp søknaden med referansenummer én gang. Dersom du skal jobbe videre på denne søknaden senere, så bruker du ikke referansenummeret på nytt, men får opp søknaden i listen over påbegynte søknader.